Welkom

Van harte welkom op onze vernieuwde website! Mist u uw familie of de Surinaamse warmte ook zo erg? De live streams die hier beschikbaar zijn maken de afstand tussen Europa en Zuid Amerika kleiner. U kunt hier luisteren naar de bekende radiozenders die gericht zijn op het Surinaamse publiek.

Radio-Suriname.nl is een online portaal dat zich focust op de Surinamers in het algemeen. Het maakt niet uit of u in Den Haag, Amsterdam, Paramaribo of in Commewijne woonachtig bent. Ook uw afkomst en religie zijn niet van belang op dit portaal. U bent hier welkom. De multiculturele samenleving wordt online op Radio-Suriname.nl voortgezet.

Zowel in Nederland als in Suriname zijn goede Surinaamse stations gevestigd. Sommigen worden alleen uitgezonden via de ether, maar de meeste zijn ook online te ontvangen. Dankzij het internet kunt u hier overal van genieten. De live streams zijn 24/7 live te beluisteren. Daarnaast kunt u ook het nieuws uit Suriname lezen. Zo blijft u op de hoogte van de laatste actualiteiten.

Aderteren/Familieberichten
Indien u vragen opmerkingen heeft, dan kunt u het formulier invullen op onze contact pagina. Hier kunt u ook terecht voor het plaatsen van familieberichten/advertenties.

Hieronder volgt een overzicht van de zenders die via dit portaal te beluisteren zijn.


Selecteer een radio genre: