Ramasha

Start radio Ramasha
Stop Ramasha
Reload Ramasha   Kenmerken van Ramasha
  • locatie
  • Suriname 
  • muziek
  • Cultureel 
  • taal
  • Javaans Nederlands Sranantongo 
  • broadcast
  • FM Online 

Radio Ramasha RMG
Ramasha Media Group (RMG)

Al sinds 1999 een begrip onder de Hindoestanen..

Een van bekendste Surinaamse radio zenders is Radio Ramasha. Het is een jongste publieke omroep. De zender is met name geliefd onder de Hindoestaanse bevolking. Ramasha draait zowel oudere als nieuwere hindoestaanse liederen. Daarom is de zender bekend bij jong en oud. De Surinaams Hindoestaanse zender valt onder Ramasha Media Group. Naast de radio zender staan zij ook bekend om hun televisie zender. Dagelijks werken radio omroepers, journalisten en DJ’s mee aan het exclusieve karakter van Ramasha. De journalisten dragen zorg voor de regionale informatievoorziening. De radio omroepers presenteren de verschillende programma’s op Ramasha. Hierbij wordt uiteraard gelet op de sociale, religieuze en de multiculturele achtergronden van de luisteraars.

Ramasha bestaat inmiddels al langer dan 17 jaar. De Surinaams-Hindoestaanse radiozender is opgericht in 1999. De heer Oedit is de initiatiefnemer van dit spektakel. Als oprichter heeft sinds 1999 in korte tijd een groot aantal luisteraars kunnen aantrekken. Dit groeide zo enorm snel dat de heer Oedit in drie jaren later het radio medium heeft uitgebreid met televisie uitzendingen. Zo ontstond Ramasha TV. Een nieuw begrip in Suriname was geboren: Ramasha Media Group (RMG).

De ontwikkelingen binnen RMG staan niet stil. Op hun website kondigen zij aan om in de toekomst ook gedrukte media te zullen publiceren. Wat dit precies inhoudt is nog niet bekend. Wel geven zij aan dat het zal gaan om een maandblad. Hierbij wordt er samengewerkt met de belangrijke partners van RMG.

Hieronder is de contactinformatie te vinden van Radio Ramasha.

Email: info@ramashamedia.com
Telefonnummer: +597 – 331229
Fax: +597 – 331232


Selecteer een radio genre: