Sky Radio

Start radio Sky Radio
Stop Sky Radio
Reload Sky Radio   Kenmerken van Sky Radio
  • locatie
  • Suriname 
  • muziek
  • Hit Radio Mix Pop Rap Soul 
  • taal
  • Nederlands 
  • broadcast
  • FM Online 

Sky Radio Suriname live uit SR

Sky radio is een bekende radiozender in Suriname. Sky Suriname staat bekend om zijn praatprogramma’s. Deze programma’s zijn vaak maatschappelijk en politiek van aard. Actualiteiten en het laatste nieuws zijn veelbesproken onderwerpen. Dit geeft een informatieve karakter aan de programma’s. Je kan luisteren naar gastprekers en gasten die geïnterviewd worden. Er kunnen pittige vragen op ze afgevuurd worden. De presentatoren van de radiozender nemen geen genoegen met standaard antwoorden.

De radiozender zet zichzelf neer als het station dat staat voor vernieuwing. Het profileert zich als de zender van en voor het Surinaamse volk. Het differentieert zich van de overige zenders doordat zij ingaan tegen de mainstream radiozenders. Op Sky Radio Suriname is namelijk de stem van het volk te horen. Vrijheid van meningsuiting is belangrijk voor de zender. Sky is journalistiek gezien volledig onafhankelijk. Aan het principe ‘hoor en wederhoor’ wordt veel waarde gehecht. In de programma’s waarin gastprekers hun woord doen, kunnen de luisteraars deelnemen aan het programma. Zij kunnen via een telefonische verbinding hun vragen stellen of hun mening delen. Op die manier kunnen de luisteraars via het programma hun stem laten horen. Naast praatprogramma’s en het laatste nieuws kan je ook luisteren naar muziek. Van pop tot rock, en rap muziek. Maar ook oldies worden uitgezonden.

In Nederland is er ook een station dat Skyradio heet, maar deze twee zenders zijn onafhankelijk. Het zijn twee verschillende radiozenders die geen enkele overeenkomst hebben. De Nederlandse zender streamt namelijk voornamelijk lovesongs. Hier zijn bovendien geen praatprogramma’s te horen.

Iedereen is gelijk

Er wordt door Skyradio Suriname geen onderscheid gemaakt tussen de verschillende culturen. In Suriname woont een grote verscheidenheid aan culturen. De zender is een volkszender  dat bedoeld is voor iedereen. Of u nu woonachtig bent in Paramaribo, Moengo, Groningen, Apoera of Albina. Hindoestanen, Javanen, Chinezen en alle andere volkeren kunnen terecht bij Sky. Iedereen is gelijk en daaom is de radiozender toegankelijk voor iedereen.

Frequentie/online

Via de Surinaamse ether kan Sky ontvangen worden. Er zijn twee frequenties waarop de zender te beluisteren kan worden. Deze zijn hieronder te zien:

  • 94.1 FM
  • 102.7 FM

Er is helaas geen landelijke dekking. Je kunt gelukkig nog luisteren naar het station. Dat kan natuurlijk online via dit radio portaal.


Selecteer een radio genre:

Geef een reactie