Radio 10 Magic FM

Start radio Radio 10 Magic FM
Stop Radio 10 Magic FM
Reload Radio 10 Magic FM   Kenmerken van Radio 10 Magic FM
  • locatie
  • Suriname 
  • muziek
  • Dancehall Hit Radio Mix Pop Reggae Salsa 
  • taal
  • Nederlands Sranantongo 
  • broadcast
  • FM Online 

Over Radio 10 Magic FM

Radio 10 Magic FM is een Surinaamse radiozender die bekend staat om de juiste samenstelling van muziek genres en programma. Voor iedere Surinamer biedt Radio 10 wat leuks. De zender positioneert zich als creatief, vernieuwend en dynamisch. Er wordt gefocust op de mainstream Surinamers. Muziek van de jaren 60 tot heden is hier te beluisteren. Hierdoor zorgt Radio 10 voor een leuke mix van pop en oudere liedjes!  Het zorgt voor de toverkracht (magic) van de zender. Aan deze perfecte muziek formule houdt de radiozender zich jaren vast. Elke dag kunt u weer genieten van Radio 10. 24 uur per dag en 7 dagen per week wordt er via de ether uitgezonden. Daarnaast is er live een online stream. Luister naar deze zender via Radio-Suriname.nl.

Online is de Radio 10 Magic FM ook erg actief. Zij hebben een eigen website en Facebook pagina. De Facebookpagina maakt het mogelijk om het nieuws te volgen en op het nieuws te reageren. Daarnaast is het mogelijk om mee te discussiëren. Op de website wordt er meer informatie gegeven over de zender/crew.

Op Soundcloud zijn programma’s van Radio 10 terug te luisteren. Soundcloud is een platform waarop gebruikers audio content kan uploaden/delen. Klik hier om naar de Radio 10 Magic FM Soundcloud pagina te gaan.

90 Seconden

Er worden veel programma’s gemaakt door Radio 10. Een van die programma’s is 90 seconden. In dit bekende programma wordt een onderwerp gegeven door de presentator. Vervolgens kan er live over dit onderwerp worden gediscussieerd. De luisteraars kunnen inbellen en live in de uitzending meedoen. Hun mening over het onderwerp kan live in de uitzending worden gegeven. Vervolgens kunnen andere bellers en eventueel de presentator hier weer op reageren. Als jaren is 90 seconden een geliefd programma. Zowel in Nederland als in Suriname trekt dit programma vele luisteraars. Elke zaterdag is het programma te beluisteren tussen 10.00 en 11.00.

Deze zender kwam in Suriname  als eerste met een nieuw format: Radio voor de echte Srananman. Radio 10 Magic FM is opgericht door Werner Duttenhofer. Werner is jarenlang actief in de Surinaamse radio wereld. Die tijd heeft hem veel bekendheid gegeven waardoor en in die periode heeft hij veel ervaring opgedaan. Met zijn ervaring heeft hij een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van het Surinaamse radio platform. Het was eerst een communicatiemiddel, maar in loop der jaren verschoof de focus naar de entertainment kant. Met Radio 10 Magic FM heeft Werner bewezen dat het anders kan. Radio 10 Magic FM is anders dan Suriname gewend was.


Selecteer een radio genre:

Geef een reactie